Rregjistrim dhe Verifikim ne Google

Listim dhe verifikim ne Google Maps

Google se fundmi ka prezantuar ne shqiperi domainin google.al dhe promovon rezultatet lokale. Pra nese biznesi eshte neshqiperi, dhe kerkimi behet nga shqiperia apo me destinacion shqiperine, Google nxjerr ne renditje fillestare keto faqe te lidhura me fjalet kyce te kerkimit dhe vendndodhjen e kerkuesit si dhe te rezultatit.

Kjo ben qe te meret ne konsiderate ne menyre serioze listimi ne Google Map, por edhe verifikimi nga Google qe listimi eshte i sakte dhe ndodhet pikerisht ne adresen e dhene. Ky proces eshte teper i rendesishem per cdo subjekt, per tu gjendur me lehte ne Googke Search.

Ne marim persiper kete proces per ju, duke ju ndihmuar te keni rezultate sa me te kenaqeshme ne kerkime online.

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia