Reklama me pagese PPC

Reklama me pagese ( PPC )

Pay-per-click, ose PPC, eshte nje menyre reklamimi ne platforma te ndryshme si Google, Facebook apo website me shume trafik ku ju mund te vendosni banerin tuaj. Ju mund te merni klikime nga keto platforma edhe pa pagese, ne menyre organike, por nese e reklamon nje link apo produkt me pagese, rezultati eshte shume here me i shpejte dhe me i madh.

Nese shikoni nenshkrimin "Sponsored" ne Google apo Facebook, kjo do te thote se jo permbajtje eshte nen efektin e nje fushate te paguar, dhe rezultatet jane sjelle perpara jush ne menyre te imponuar.

Kjo menyre marketingu eshte shume efektive per te fituar vizitore te shumte ne faqe. Por me pas ju duhet te keni nje plan te qarte se cfare doni qe keta vizitore te bejne ne faqen tuaj: te krijoni nje liste me emaile, te kerkoni te regjistrohen per nje arsye tjeter, te bejne nje kerkese online apo qofte edhe blerje online. Ne bote kjo menyre perdoret gjeresisht per blerje ose transaksione te ndryshme online.

Pavarsisht kostos, metoda eshte shume efikase per rezultatet qe te sjell, sidomos kur eshte e kombinuar mire me nje faqe ku vizitori drejtohet lehte per qellimin final qe ka fushata. 

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia