SEO & Optimizim

Strategji e fjaleve kyce

Listim dhe verifikim ne Google Maps

Google se fundmi ka prezantuar ne shqiperi domainin google.al dhe promovon rezultatet lokale. Pra nese biznesi eshte neshqiperi, dhe kerkimi behet nga shqiperia apo me destinacion shqiperine, Google nxjerr ne renditje fillestare keto faqe te lidhura me fjalet kyce te kerkimit dhe vendndodhjen e kerkuesit si dhe te rezultatit.

Kjo ben qe te meret ne konsiderate ne menyre serioze listimi ne Google Map, por edhe verifikimi nga Google qe listimi eshte i sakte dhe ndodhet pikerisht ne adresen e dhene. Ky proces eshte teper i rendesishem per cdo subjekt, per tu gjendur me lehte ne Googke Search.

Ne marim persiper kete proces per ju, duke ju ndihmuar te keni rezultate sa me te kenaqeshme ne kerkime online.

Optimizim dhe mirmbajtje e faqes

Tashme te kesh nje website per nje biznes nuk mjafton. Nje website duhet te jete gjithmone ne gjendje te rifreskuar! Faqet e rifreskuara, me permbajtje te azhornuar dhe te perditesuar terheqin vizitore, nuk duken te vjetra dhe ju ndihmojne te komunikoni me mire me klientet dhe te jeni me te besueshem.

Ne kemi disa paketa sherbimi per mirmbajtje te faqes per shumicen e faqeve qe ne ndertojme si dhe per faqe qe nuk jane ndertuar nga ne. Kekoni nje azhornim apo rifreskim informacioni? Doni te sistemoni dicka?

Sherbimi yne i mirmbajtjes se faqes eshte i thjeshte per tu perfituar. Ju dergoni nje email me informacionin qe kerkoni te ndryshoni dhe ne do ju ndihmojme menjehere duke sistemuar informacionin e ri brenda nje dite pune ne 90% te rasteve. Ne rastet qe kerkohet nje nderhyrje me thelbesore ne bashkepunim me ju, ne caktojme afatin e perfundimit. Ne fund ju do merni nje email me pershkrimin e punes, ndryshimet e bera ne menyre qe ju ti shikoni dhe ti testoni.

Paketat per mirmbajtje te faqes perfshijne:

 • Inspektim i faqes, sistemime te teksteve shqip dhe anglisht. (ne bashkepunim me klientin)
 • Kerkesa per materiale te reja ne faqe, slideshow, foto, tekste etj.
 • Website backup mujor
 • Google analytics, analize trafiku
 • Google webmaster tools, inspektim teknik i faqes dhe listim ne google search
 • Bing webmaster tools, bing search, yahoo search
 • Update i Sitemap ne xml
 • Analize SEO dhe azhornime
 • Analizim keywords dhe azhornime
 • Meta description, analize, optimizim
 • Kontroll i links ne faqe dhe funksioni i tyre
 • Update i sistemit te faqes, CMS dhe modulet e tjera shtese.
 • Optimizim i shpejtesise se faqes (imazhe, scripte etj) 
 • Testim i formulareve elektronik

Ne vartesi te kohes qe kerkohet per mirmbajtje, mujore apo cdo 3 muaj, ju mund te perfitoni keto sherbime me tarifa lehtesisht te perballueshme duke bere qe imazhi juaj ne internet te jete me i miri i mundshem ne sy te klientit.

Inspektim dhe Analizim i Faqes Web

Ne procesin e optimizimit te faqes, hapi pare eshte pikerisht ai i inspektimit dhe analizimit te gjendjes aktuale. Nga ky moment ne mesojme se cfare gjendje eshte faqa, permbajtja, cilesia e imazheve, skriptet e ndryshme etj. Ne bashkepunim me klientin ne gjithashtu mesojme se cfare jane nevojat e tij, objektivi qe ka etj. 

Pasi kemi ne dore keto dy pasqyra me te dhena ne ndertojme listen me gjerat qe duhen bere per te optimizuar faqen dhe per te pasur nje faqe sipas udhezimeve qe vijne kryesisht nga motoret e kerkimit si Google dhe Bing.

Sherbimi yne i inspektimit dhe analizimit mer ne konsiderate:

 • Statistika te faqes, Google Analytics
 • Googlle Webmaster Tools dhe Bing Webmaster Tools
 • Shpejtesine e hapjes se faqes
 • Teksti dhe keywords
 • Performanca teknike, serveri, java scripts, html, css, php... etj
 • Lidhjet qe ka faqa me faqe te tjera, apo sic quhen "backlinks"
 • Integrimi me rrjetet sociale
 • Eksperienca e perdoruesit me faqen

Rezultati i ketyre inspektimeve eshte raporti perfundimtar i cilesise se faqes ne doren e klientit. Ne gjithashtu ndihmojme klientin te planifikoje hapat qe mund te ndremari per zbatimin e keti raporti dhe optimizimin e faqes, sipas prioriteteve te biznesit.

Nje faqe me performance te larte ka shume gjasa te jete mundesi e drejtperdrejte biznesi ne ditet e sotme, ku faqa standarte nuk eshte me risi ne syte e nje klienti potencial.

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia