Faqe e personalizuar ne Facebook

Faqe biznesi ne Facebook

Perse duhet te keni nje faqe biznesi ne facebook? 

Faqa ne facebook mund tju mesoje me shume per klientelen tuaj te synuar. Ju jep mundesi te flisni drejtperdrejt me klientet, cdo dite.

Faqa ne Facebook ju jep mundesi te beni biznesin me human, me afer njerezve te cilet jane dhe klientet tuaj. Ju mund te ndertoni nje komunitet tuajin ne facebook, te mblidhni se bashku njerez me interesa te perbashketa rreth markes tuaj.

Facebook gjithashtu eshte shume i mire edhe per gjetjen ne motoret e kerkimit, SEO. Postimet tuaja, links, fotot etj, perbejne permbajtje te vlefshme per motoret e kerkimit te cilet ndihmojne ne gjetjen e kompanise ne internet nga njerez te interesuar.

Si perfundim, faqa ne Facabook eshte nje menyre efikase per arritjen ne me shume njerez, rritjen e njohjes se markes dhe kompanise tuaj online.

 

Perse duhet ti besoni faqen tuaj profesionisteve si ne? 

Sepse faqa ka disa detaje te cilat duhen trajtuar me kujdes qe imazhi juaj te jete perfekt online dhe mos te lindin dyshime rreth markes tuaj. Logo profilit, foto cover e faqes, apo edhe fotot e postimeve kane specifika te vecanta qe duhen trajtuar.

Gjithashtu facebook shpesh ben ndryshime ne faqet e bizneseve te cilat duhen reflektuar ne faqe. Se fundmi facebook ka ndryshuar dhe qasjen ndaj "Likes" duke i dhene me teper rendesi "Reviews". Pothuajse cdo dite krijon menyra efikase komunikimi, si butoni "call-to-action", menu ne pdf per restorante, bare... etj.

Per keto dhe shume te tjera ju mund te kontaktoni me ne per nje konsuence falas ne kete drejtim.

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia