Rrjete Sociale

Plan editorial per postime kreative dhe interaktive

Mirmbajtja e rrjeteve sociale eshte e domosdoshme per te ruajtur presigjn e markes apo kompanise. Nese ju keni krijuar nje profil apo faqe te kompanise, dhe nuk e mirmbani ate, vizitoret qe mund te ndeshen me faqen tuaj, do te largohen me nje pershtypje jo te mire!

Kalendari editorial per mirmbajtjen e rrjeteve sociale pregatitet per te pasur nje konsistence ne postime, planifikimin e tyre, shperndarjen ne kohe dhe perputhjen me dite te shenuara etj. Ky kalendar apo planifikim, siguron qe faqa ne facebook apo diku tjeter, te jete gjithnje e fresket, me permbajtje te momentit dhe terheqese.

Nepermjet sherbimit te mirmbajtjes ne kujdesemi qe edhe fotot te jene te pershtatshme sipas secilit rrjet, duke u perputhur me specifikimet e tyre. Gjithashtu ne i perpunojme fotot per te qene sa me cilesore dhe te permbajne pjese te markes ne te, si logo te kompanise, ngjyrat e saj... etj.

Faqe dhe profile ne rrjete te tjera sociale

Cdo biznes ka nevoje te jete prezent ne disa rrjete sociale kryesore. Pervec Facebook, i cili eshte me popullori, ka disa rrjete te tjera te cilat pershtaten me se miri kategorive te ndryshme biznesi, si psh TripAdvisor ne rastin e Hotele dhe Restorante, Instagram per bizneset kryesisht ne fushen e modes, shopping, por jo vetem, LinkedIn per B2B... etj.

Ne marim persiper krijimin e ketyre profileve ne menyre profesionale duke u kujdesur per detajet si logo, ngjyrat, fotot dhe te dhenat. Duke ja besuar kete detyre nje profesionisti, ju nuk rrezikoni imazhin e biznesit por perkundrazi e forconi ate duke qene te sakte dhe dinjitoz online.

Google Business Page

Google Plus eshte nje faqe e cila ndihmon ne shfaqen e rezultateve lokale ne kerkimet ne Google. Kur ti kerkon ne internet, motori kerkimit e di gjeografikisht se nga cili vend ti po kerkon, dhe faqa ne Google Plus ndihmon Google te gjeje rezultate te atyre qe jane me afer teje.

Si nje biznes lokal, a nuk jeni i interesuar te gjendeni me lehte nga kerkues ne internet te cilet ndodhen rreth teje? Kjo eshte vlera e te pasurit nje llogari si Google Plus Business Page.

Por Google Plus eshte konkurues gjithashtu. Ka shume ofrues produktesh apo sherbimesh te ngjashem me ju po ne ate zone. Prandaj faqa e dizenjuar me mire, sipas udhezimeve te Google, e verifikuar nga vete Google dhe me disa review pozitive, do te kete prioritet mbi te tjerat.

Ne ju ndihmojme qe ju te gjendeni ne kerkimet e klienteve potenciale, si dhe te arrini kete sukses mbi konkurentet tuaj ne Google Plus dhe Google Local Search.

Ja se cfare mund te bejme per ju:

Faqe biznesi ne Google+:

 • Logo dhe baner per faqen ne google
 • Hedhja e informacionit te nevojshem per Google+, si emri, te dhenat e kontaktit, orari i punes dhe foto galeri te kategorive te ndryshme
 • Kategorizimi i sakte ne llojin e biznesit i cili ndihmon gjithashtu ne gjetje sa me te lehte
 • Verifikim i biznesit ne terren nga google
 • Verifikim i websitit
 • Verifikim i emailit zyrtar 

Rezultat ne Google Search me:

 • Harte dhe mundesi drejtimi ne vendodhje me GPS (navigator)
 • Logo che foto te biznesit
 • Emri dhe kategoria e biznesit
 • Nenkategorizime dhe fjale kyce per shfaqe ne kerkim
 • Adresa dhe nr telefonit
 • Orari i punes
 • Pershkrim, historik etj.

Faqe biznesi ne Facebook

Perse duhet te keni nje faqe biznesi ne facebook? 

Faqa ne facebook mund tju mesoje me shume per klientelen tuaj te synuar. Ju jep mundesi te flisni drejtperdrejt me klientet, cdo dite.

Faqa ne Facebook ju jep mundesi te beni biznesin me human, me afer njerezve te cilet jane dhe klientet tuaj. Ju mund te ndertoni nje komunitet tuajin ne facebook, te mblidhni se bashku njerez me interesa te perbashketa rreth markes tuaj.

Facebook gjithashtu eshte shume i mire edhe per gjetjen ne motoret e kerkimit, SEO. Postimet tuaja, links, fotot etj, perbejne permbajtje te vlefshme per motoret e kerkimit te cilet ndihmojne ne gjetjen e kompanise ne internet nga njerez te interesuar.

Si perfundim, faqa ne Facabook eshte nje menyre efikase per arritjen ne me shume njerez, rritjen e njohjes se markes dhe kompanise tuaj online.

 

Perse duhet ti besoni faqen tuaj profesionisteve si ne? 

Sepse faqa ka disa detaje te cilat duhen trajtuar me kujdes qe imazhi juaj te jete perfekt online dhe mos te lindin dyshime rreth markes tuaj. Logo profilit, foto cover e faqes, apo edhe fotot e postimeve kane specifika te vecanta qe duhen trajtuar.

Gjithashtu facebook shpesh ben ndryshime ne faqet e bizneseve te cilat duhen reflektuar ne faqe. Se fundmi facebook ka ndryshuar dhe qasjen ndaj "Likes" duke i dhene me teper rendesi "Reviews". Pothuajse cdo dite krijon menyra efikase komunikimi, si butoni "call-to-action", menu ne pdf per restorante, bare... etj.

Per keto dhe shume te tjera ju mund te kontaktoni me ne per nje konsuence falas ne kete drejtim.

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia