Web Design & Marketing

Per rritjen e biznesit tend!

Ne jemi nje agjenci marketingu dixhital, e perbere prej profesionistesh te talentuar te web-it, me eksperience 15-vjeçare!

digital marketing

NDERTIM WEBSITE

Ndertim Faqe Interneti ne menyre Responsive per tu pershtatur ne cdo lloj ekrani ne menyre automatike.

SEO & MIRMBAJTJE

SEO dhe mirmbajtja e faqes ka nje rendesi te vecante ne prezencen e markes tuaj online.

RRJETE SOCIALE

Mirmbajtja dhe azhornimi i rrjeteve sociale ne menyre kreative, terheq vemendjen e vizitoreve.

MARKETING ONLINE

Sot marketingu online eshte kanali komunikimit me efikas, i matshem me raporte te vlefshme per biznesin.

Puna jone perfaqeson vlerat tona!

Ne Oxygen Studio, prej mese 10 vjetesh, jemi udhehequr nga parimet tradicionale te tregetise: "vlere ne shkembim te asaj qe klienti paguan". Ne punojme me perkushtim qe puna jone te jete me e mira, me e plota dhe ajo qe pikerisht i duhet klientit ne ate moment te caktuar, per te cuar perpara produktet, sherbimet apo imazhin e tij. Me klientin ne qender, ne dizenjojme cdo strategji, sherbim apo produkt te personalizuar sipas nevojave te tij. 

Kjo eshte arsyea perse klientet tane jane kaq besnike me ne, dhe ne kaq te lumtur qe i japim vlere cdo procesi pune per te cilin i ndihmojme. E gjithe rritja jone i dedikohet klienteve tane qe me besnikerine dhe referencat e tyre pozitive kane bere qe sot ne te numurojme mbi 100 kliente dhe mijera sherbime te kryera...

Disa nga klientet tane:

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia

Te bindur se jemi zgjedhja e duhur?