Profile ne rrjete te tjera sociale

Faqe dhe profile ne rrjete te tjera sociale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Cdo biznes ka nevoje te jete prezent ne disa rrjete sociale kryesore. Pervec Facebook, i cili eshte me popullori, ka disa rrjete te tjera te cilat pershtaten me se miri kategorive te ndryshme biznesi, si psh TripAdvisor ne rastin e Hotele dhe Restorante, Instagram per bizneset kryesisht ne fushen e modes, shopping, por jo vetem, LinkedIn per B2B... etj.

Ne marim persiper krijimin e ketyre profileve ne menyre profesionale duke u kujdesur per detajet si logo, ngjyrat, fotot dhe te dhenat. Duke ja besuar kete detyre nje profesionisti, ju nuk rrezikoni imazhin e biznesit por perkundrazi e forconi ate duke qene te sakte dhe dinjitoz online.

Disa kliente te kenaqur me punen tone:

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia