Marketing ne Internet

Me ide te qarta dhe rezultate mbreslenese...

Ne jemi nje agjenci marketingu dixhital, e perbere prej profesionistesh te talentuar te web-it!
Zbulo me shume
digital marketing

Responsive Website

Ndertim Faqe Interneti ne menyre Responsive per tu pershtatur ne cdo lloj ekrani ne menyre automatike.

SEO & Mirmbajtje

SEO dhe mirmbajtja e faqes ka nje rendesi te vecante ne prezencen e markes tuaj online.

Rrjete Sociale

Mirmbajtja dhe azhornimi i rrjeteve sociale ne menyre kreative, terheq vemendjen e vizitoreve.

Marketing ne Internet

Sot marketingu online shte kanali komunikimit me perfekt, i matshem dhe me nje kthim te shpejte te investimit.

Puna jone perfaqeson vlerat tona!

Ne Oxygen Studio, prej mese 10 vjetesh, jemi udhehequr nga parimet tradicionale te tregetise, vlere ne shkembim te asaj qe klienti paguan. Ne punojme me perkushtim qe puna jone te jete me e mira, me e plota dhe ajo qe pikerisht i duhet klientit ne ate moment te caktuar, per te cuar perpara produktet, sherbimet apo imazhin e tij. Me klientin ne qender, ne dizenjojme cdo strategji, sherbim apo produkt te personalizuar sipas nevojave te tij.

Kjo eshte arsyea perse klientet tane jane kaq besnike me ne, dhe ne kaq te lumtur qe i japim vlere cdo procesi pune per te cilin i ndihmojme. E gjithe rritja jone i dedikohet klienteve tane qe me besnikerine dhe referencat e tyre pozitive kane bere qe sot ne te numurojme mbi 100 kliente dhe mijera sherbime te kryera...

Shiko punet tona

Disa nga klientet tane:

 • Bashkia Durres
 • Kia Motors
 • Suzuki Albania

 • Aurela Gace
 • Hausbrandt
 • Flagship Center
 • Gotech
 • Pelikani Security
 • Aiba
 • Eco Market
 • Aragosta
 • Pelikan Transport
 • Mahindra

 • Mektrin Motors
 • Teknoblog

Gati per te pare se si do tja dalim se bashku?